Tartalom átvétel ORIGO
ORIGO címkék - környezettudatosság
Frissítve: 4 óra 54 perc

Környezettudatos szépségápolás: vegyszer- és hulladékmentes napi rutin

2019, február 6 - 08:39
Nem véletlen, hogy a mindenféle ártalmas anyagokkal és szeméttel megterhelt Földünkön egyre nagyobb igény van a környezettudatosságra, az ökológiai lábnyomunk csökkentésére. Ha te is úgy gondolod, hogy minden egyes embernek van beleszólása a Föld sorsába, akkor a szépségápolási rutinodat is ideje újragondolni. 
Kategóriák: Klímaváltozás

Valentin-napi ajándékok a környezettudatosság jegyében

2019, február 5 - 21:11
Mikor a fenyőágak és a csengettyűk a szívecskéknek adják át a helyüket az üzletek kirakataiban, már tudjuk, hogy nyakunkon a Valentin-nap. Ha nem döntöttél még, mivel lepd meg a szerelmedet, és az ajándékozás során környezetvédelmi szempontokat is figyelembe vennél, összeállításunkban te is találsz kedvedre való megoldást.
Kategóriák: Klímaváltozás

Egyél, igyál úgy, hogy közben a környezetre, az éghajlatváltozásra is figyelsz

2019, január 29 - 20:24
Az éghajlatváltozás és az élő környezetünk lemészárolása már nem a jövő, benne élünk. Sokan úgy vélik, ha csak ők változtatnak a hozzáállásukon, azzal az emberiség már semmire sem megy. Ám sok kicsi sokra megy, ha te most megfogadod a következő pár tanácsot, igenis részévé válsz annak az ellenállásnak, amely szeretne egy élhetőbb bolygót.
Kategóriák: Klímaváltozás

A fogyasztói társadalom és a karácsonyi ajándékozás kapcsolata

2018, december 10 - 22:00
December a költekezés és a féktelen vásárlások hónapja. Az ész nélküli fogyasztás viszont pont a meghittségtől, az egymásra figyeléstől, a szeretteinkre szánt időtől, egyszóval pont a lényegtől foszt meg minket. Az érzelmi és lelki kiüresedés azonban csak az érem egyik oldala. A másikon ott van az egyre élhetetlenebbé váló bolygó, amelyet kisemmizünk és felélünk.
Kategóriák: Klímaváltozás

Unja a megszokott rendezvényeket?

2018, december 4 - 16:22
100 hazai és külföldi rendezvényhelyszín, csapatépítő ötletek, környezetbarát rendezvények, innovatív rendezvénytechnológia a rendezvénypiac első számú networking eseményén a Millenárison, november 20-án. Regisztráljon ingyenesen!
Kategóriák: Klímaváltozás

Csillogjon zölden a ház ? Öko tisztítószerek házilag

2018, november 19 - 22:32
A környezettudatosságnak igenis jelen kell lennie az életünkben. A vegyszerekből összekutyult tisztítószerek ugyan hatékonyak, de drágák, körülményes a tartásuk ? hogy se kisgyerek, se háziállat ne érhesse el őket. Szinte minden foltra és szennyeződésre van egyszerű módszer; keverj te is házilag ökotisztítókat. Mutatjuk, miként.
Kategóriák: Klímaváltozás

Ez a család évente mindössze egy befőttesüvegnyi szemetet termel

2018, október 18 - 16:55
Bea családja évente mindössze egy befőttesüvegnyi szemetet termel. Hogyan csinálják? Eláruljuk.
Kategóriák: Klímaváltozás